Vleesgrossierderij Koekkoek

Over ons

Over ons

Vleesgrossierderij
Koekkoek

Vleesgrossierderij Koekkoek is een groothandel in varkensvlees, kippenvlees en rundvlees. Ons vlees komt van Nederlandse slachterijen en boeren. We zijn voornamelijk gespecialiseerd in het uitbenen en verdelen van varkensvlees. Het vlees leveren we aan slagerijen, supermarkten, vleeswaren industrie, horeca en particulieren. Dit doen we al sinds 1953. 

Naast het leveren van vers vlees, maken we ook droge worst voor winkels en supermarkten. Hiermee hebben we in 2019 twee keer goud met ster mee behaald op de slagersvakbeurs.

In de zomerperiode verkopen we veel barbecuepakketten aan particulieren hier in de buurt. Ook verzorgen we bedrijfs-barbecuen en andere grote partijen. 

Met de Kerstdagen worden er in grote getallen kerstpakketten besteld bij ons. Deze leveren we aan bedrijven die dit geven aan hun personeel of hun relaties.

Geschiedenis

Op 13 Oktober 1953 is Vleesgrossierderij Koekkoek opgericht door Herman Koekkoek. Hij bracht in de eerste jaren het vlees rond op een fiets met een mand voorop, daarna volgde al snel een motor. Van het eerste geld dat hij verdiend had met het vlees verkopen. kocht hij een Ford busje waar hij toen het vlees mee rond bracht. Herman heeft het slagersvak geleerd van slagerijen in de buurt, naar de slagersvakschool is hij niet gegaan. Herman had zijn werkplaats/slagerij achter in de schuur. Bij de werkplaats had hij al een koelcel/vriescel en pekelcel.

Heden

Door de groei in de jaren ’90 verhuisde het bedrijf naar het industrie terrein in Vroomshoop aan de sluis 21. Het nieuwe pand Voldoet aan alle EG-eisen. Zijn zoon Gert nam op 1 januari 1993 het vleesbedrijf van zijn vader over. De derde generatie Koekkoek staat in de startblokken om nu in het bedrijf het ambacht te leren.

Waar het

Allemaal is begonnen

Vleesgrossierderij Koekkoek is een bekende naam in Vroomshoop en omstreken, vooral vanwege de lange geschiedenis en de kwaliteit van onze vleesproducten. De oorsprong van ons bedrijf gaat terug tot in de jaren ’50 van de vorige eeuw, toen Herman Koekkoek startte met een slagerij in Vroomshoop.

Lees alles over

Ons aanbod

Vleesgrossierderij Koekkoek, opgericht in 1953, is dé groothandel in varkens-, kippen- en rundvlees. Ons hoogwaardige vlees komt rechtstreeks van Nederlandse slachterijen en boeren. Met expertise in het uitbenen en verdelen van varkensvlees, leveren we aan slagerijen, supermarkten, vleeswarenindustrie, horeca en particulieren.

Ambachtelijk varkensvlees

Ambachtelijk kippenvlees

Ambachtelijk rundvlees

Vragen?

Neem contact op

Voel je vrij om contact met ons op te nemen voor al jouw vragen en opmerkingen. We zijn er om je te helpen en streven ernaar om binnen 24 uur te antwoorden. Je kunt ons bereiken via het onderstaande formulier of via de verstrekte contactgegevens.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Scroll naar boven